Online platform voor ouders en gastouders.
Je bent hier: Home » Profiel » B9de60ded529369f6cde
Gastouders GOB Boelie Gastouder

Petra

Ouder | Laatste login: 03/03/2021

Hoi, wij zijn net ouders geworden van onze 2e zoon, Lówi. Voor hem zoeken we vanaf half juni/ eind juni een gastouder aan huis. Graag iemand die veel ervaring heeft met jonge baby's. Gaat om de dins- en donderdagen hele dagen.

Log in om contact op te nemen

Gezinssituatie

Hoi, wij zijn net ouders geworden van onze 2e zoon. Lówi is nu 3 weken oud. Voor hem zoeken we vanaf half juni/ eind juni een gastouder aan huis. Graag iemand die veel ervaring heeft met jonge baby's. Gaat om de dins- en donderdagen hele dagen (gemiddeld 7 u per dag). We vinden vertrouwen en communicatie erg belangrijk. We zijn van de rust en regelmaat voor onze baby. We hebben een tuin, waar je in de zomer heerlijk buiten met hem kunt zitten. Af en toe een was opvouwen/ ophangen/ draaien hoort er ook bij evenals soms boodschapje halen of koken (bv dinsdag de boodschappen, donderdag koken). Wij zullen zelf ook regelmatig thuis zijn (thuiswerken), maar zitten dan boven. We hebben een heel fijn huis en een speeltuintje om de hoek. We zoeken iemand die zich voor een langere tijd kan en wil committen aan ons gezin. Min. een half jaar, liefst langer. We zullen je ook vragen af en toe op andere momenten op te passen, we hebben ook nog een 3 jarige zoon, Zev. Plus 1 kat in huis. Groetjes!

Opvang aanvraag

  Dag Ochtend  Middag  Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Algemene informatie

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 36 jaar
Aantal kinderen: 2

Gezinsomvang

jongen van 3 jaar
jongen van 0 jaar

Opvang-/oppaslocatie

  • Reguliere opvang bij mij thuis
  • Reguliere opvang bij gastouder thuis
  • Geen schoolopvang

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan als (gast)ouder:


Ik heb al een account

Over Gastouder Gids

Welkom bij Gastouder Gids, een platform waar ouders en gastouders met elkaar in contact kunnen komen om de kinderopvang te organiseren.

Meld je vrijblijvend aan als ouder of gastouder en vindt de beste match bij jouw in de buurt. Registreren is gratis en zonder verplichtingen, lees hier onze voorwaarden.

Meer
© 2021 Gastouder Gids | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV